bg
Потвърждавам, че имам навършени
18 години.
bg
Новини
Ресторант на годината 2019, заедно с Трансимпорт
май 2019
Искаме да споделим с вас за едно дългогодишно партньорство на Трансимпорт с най-голямото събитие в ресторантьорският бизнес в България и тазгодишното му издание „Ресторант на Годината“ – Бакхус 2019.

Гостите на събитието бяха посрещнати на стилен коктейл преди официалната вечеря в Sofia Event Center, където имаха възможността да опитат различни напитки комбинирани с изискан кетъринг. Една от най-посещаваните зони за поредна година беше тази на Белуга водка, на която гостите можеха да опитат охладен шот с Белуга Нобел , поднесен по необичаен начин – налят през ледена фигура с вградена серпентина. Можете да се насладите на тази красота в няколкото снимки по-долу.

За поредна година Трансимпорт беше предпочитаният партньор за напитките по време на официалната вечеря в това толкова престижно събитие – „Ресторант на Годината 2019“.
И тази година по традиция 6-степенното меню на официалната вечеря за 304 гости започна с коктейл с водка Белуга Нобел , създаден специално за събитието от един от най-популярните бармани в България – Драгомир Иванов. Последваха няколко ястия , приготвени от едни от най-известните шеф готвачи в България и Испания, които бяха идеално съчетани с вината на Трансимпорт – българската бутикова изба Капатово, най-новото попълнение във виненото портфолио на Трансимпорт – испанската изба Карлос Серес и разбира се - една от най-познатите и предпочитани марки – Тиквеш Барово.
Представянето на всяко едно вино отново беше поверено на много уважаваният и познат в тази сфера, винен специалист Петър Стоименов - Национален Мениджър Винено портфолио в Трансимпорт.
За първа година последното питие за вечерта беше поднесено в специално изградената Уиски стая и това беше най-награждаваният сингъл малц в света – Гленфидих 12годишен. В тази Уиски стая , която всъщност беше така популярният уиски бар Калдо , подбраните гости можеха да се насладят и на селектирани брандове пури от Тютюневото портфолио на Трансимпорт.
Тази година Трансимпорт имаше честта да връчи награда в една от най-оспорваните категории – категория „Дебют“. Наградата беше лимитиран за Българският пазар – комплект Белуга Голд Лайн – една от перлите в портфолиото на водка Белуга в световен мащаб, връчена на победителите от Маркетинг Мениджъра на Трансимпорт – Рангел Рангелов.
Още новини