Потвърждавам, че имам навършени
18 години.
Новини
Посещение на Москва
октомври 2016
В средата на месец октомври част от търговският екип на Трансимпорт заедно с Бранд мениджъра на Белуга - Петя Тотлякова и Маркетинг мениджъра на Трансимпорт – Рангел Рангелов посетиха Москва. Пътуването беше голямата награда в състезание , което се проведе в третото тримесечие и по време, на което бяха постигнати страхотни резултати в продажбите - 44% ръст и в пазарното представяне на водка Белуга.

Посрещането и престоят в Москва бяха перфектно организирани от партньорите ни от Синерджи груп. Всичко започна от посрещането в небезизвестният хотел Риц Карълтън , намиращ се на метри от Червеният площад , продължи с посещение със специално нает екскурзовод на забележителностите на този изключителен мегаполис , включително и разходка с лодка по река Москва и завърши с посещение на едни от най-популярните и имиджови заведения в руската столица - Vogue Café , Sixty Restaurant , Dr. Zhivago Restaurant, Duran Bar и естествено всичко това беше обилно полято от безброй много шотове перфектно изстудена водка Белуга.

Това беше едно изумително преживяване за всеки един от нас и вярваме, че следващата година то ще се повтори в още по-голям състав.
Още новини