Потвърждавам, че имам навършени
18 години.
Напитки
Tullamore D.E.W. Original
Tullamore D.E.W. е легендарно тройно дестилирано ирландско уиски, известно в цял свят със своя характерно мек вкус. Tullamore D.E.W. е всепризнато от независимите уиски ценители, като през последните 14 години е спечелило внушителните 39 златни медала.

Цвят - Светъл кехлибар със златисти нюанси.

Аромат - Лек сладък цитрус и зелена ябълка с нотки на ванилия.

Вкус - В началото пресните плодове водят до лек намек за пикантност, последван от нюанс на въглен, който се развива в ароматна ванилова сладост.

Завършек - Маслена мекота с намек на марципан, придружен от продължителен вкус на ванилия.
0.05л, 
0.35л, 
0.5л, 
0.7л, 
1л, 
4.5л
40%abv
Изпрати запитване
Tullamore D.E.W. 12 Year Old Special Reserve
Tullamore D.E.W. 12г. Специална Резерва е внимателно подбран бленд от отлежали ирландски уискита, отличаващ се с комплексен аромат, перфектно съчетан, така че да придаде дълбочина, характер и зрялост на вкуса.

Цвят - Светъл кехлибар със златисти нюанси.

Аромат - Пикантните нотки в началото са придружени от аромат на червено вино с приятен оттенък на ядки. Леката нотка на дъб напомня за 12-те години отлежаване в дъбови бъчви.

Вкус - Богатият пикантен вкус и лененото масло дават мекота на тялото в съчетание с наситен шоколад. Сушени плодове и ядки съчетани с шоколад, добавят истинската сладост на пралина към вкуса.

Завършек - Богат вкус на лек цитрус, шоколад, стафиди и марципан, които се усещат дълго време.
0.7л
40%abv
Изпрати запитване
Tullamore D.E.W. XO Rum Cask Finish
Tullamore D.E.W.XO Rum Cask е продължение на основната философия на Tullamore D.E.W. за силата и красотата на бленда – смесването на различни аромати и нюанси, внимателно подбрани и балансирани, за да се превърнат в съвършеното съчетание.
Силата на три (тройно дестилирано, троен бленд, отлежал в 3 вида бъчви) се допълва с прекрасния финал на отлежаване в бъчви от XO карибски ром, които придават допълнителните нотки на тропическа сладост и екзотичен привкус


Цвят
Златен амбър
Аромат
Нотки на ванилия и дъб, допълненис цитрус, зрял банан и нежни ароматни подправки
вкус
Гладък и мек, подчертаващ хрупкав карамел и банан, допълнен от нюанси на смокиня и стафида.
завършек
Дълъг, сладък с оттенъци на банан и карамел
0.7л
43%abv
Изпрати запитване
Tullamore D.E.W. Collector`s Edition
С новата лимитирана серия Tullamore D.E.W. Collector`s Edition, марката подчертава по изразителен начин магията на своя уникален характер, скрит в „Силата на 3“ - оригиналния тройно дестилиран ирландски троен бленд, отлежал в 3 вида бъчви. Насладете се на уникалния вкус на Tullamore D.E.W. Collector`s Edition
По-висок алкохолен градус – 43% за по-интензивно вкусово изживяване
По-силно изразен вкус
Лимитирана серия
Уникален дизайн на етикета, подчертаващ „Силата на 3“
Колекционерска серия

0.7л
43%abv
Изпрати запитване
Tullamore D.E.W. Cider Cask Finish
Tullamore D.E.W. Cider Cask Finished се произвежда в определен отрязък от годината по време на събирането на ябълковата реколта (септември - ноември). Най-качествените ябълки се подбират, за да бъдат прясно изстискани на специални преси и да дадат старта на производство на малки партиди сайдер. Прясно изцеденият ябълков сок се поставя в дъбови бъчви за няколко месеца.
Ферментацията на сайдера освобождава сладки плодови нотки, които обогатяват дъбовите бъчви с комплексна палитра от аромати и вкусове. На следващия етап ферментиралият сайдер в бъчвите бива заменен от оригиналния троен бленд на Tullamore D.E.W.Не съществува друго уиски, което да доотлежава в бъчви от сайдер

Цвят: Златен амбър

Аромат: Разлистващ се аромат с нюанси на свежа ябълка и малцова сладост

Вкус: Леко тяло, със сладки плодови нотки. Мек и приятен баланс на дъбови нотки, сладък малц и свежи ябълки

Финал: Разливаща се продължителна сладост с деликатни плодови нотки
0.7л
40%abv
Изпрати запитване
Tullamore D.E.W. 18 YO
Тройно дестилирано едномалцово уиски което отлежава за минимум 18г. преди да премине в следващия етап и развие вкуса си в традиционни 4 вида бъчви от бърбън, шери Олоросо, порто и Мадейра за около 6 месеца.

Цвят – кехлибарено-златно.

Аромат – наситен аромат на дъб с дълбоки малцови нотки, карамелизирани плодове и подправки.

Вкус – копринено мек вкус с нотки на ванилов дъб, преплетени с канела, печени ябълки, маршмелоу и бисквити.

Завършек – продължителен и топъл с малцова сладост.
0.7л
41.3%abv
Изпрати запитване
Tullamore D.E.W. 10 YO
Tullamore D.E.W. 10 г. Сингъл Малц е отлежал до съвършенство в стари бъчви от бърбън, шери, мадейра и порто. Отлежаването в тези специално селектирани бъчви подсилва и уплътнява аромата на напитката, в резултат на което вкусът на това легендарно ирландско уиски придобива изключително наситен и мек характер.
Цвят -Тъмно златист кехлибар.
Аромат - Една необичайна комбинация от тропически плодове и землисти аромати, с екзотичен нюанс на ананас, окосена трева и опушена дървесина.
Вкус - Богатата комбинация от плодове и опушена дървесина предизвиква асоциация с вкуса на коледен сладкиш. Флоралните нотки в съчетание с манго и кайсии са доминиращи в комбинация с подправки в това силно вкусово усещане.
Завършек - Продължителен и мек вкус, придружен от плодова сладост с подчертани нотки на дъб.
0.7л
41.3%abv
Изпрати запитване
Tullamore D.E.W. 14 YO Single Malt
Продуктови характеристики:
Тройно дестилирано едномалцово уиски с характерна мекота и богатство на вкуса, развит в процеса на отлежаване в 4 вида бъчви - от бърбън, шери, порто и мадейра
Цвет – кехлибарено-златно.
Аромат – ярък,свеж и забележително плодов. Зрели ябълки и сладък цитрус с нотки на тропически плодове, преплетени с ванилов дъб.
Вкус – превъзходно плътен и сладък с разнообразни пластове, дъб и леки подправки.
Завършек – продължителен и сладък с послевкус на канела.
0.7л, 
л
41.3%abv
Изпрати запитване