Потвърждавам, че имам навършени
18 години.
Напитки
Tullamore D.E.W. Original
Tullamore D.E.W. е легендарно тройно дестилирано ирландско уиски, известно в цял свят със своя характерно мек вкус. Tullamore D.E.W. е всепризнато от независимите уиски ценители, като през последните 14 години е спечелило внушителните 39 златни медала.

Цвят - Светъл кехлибар със златисти нюанси.

Аромат - Лек сладък цитрус и зелена ябълка с нотки на ванилия.

Вкус - В началото пресните плодове водят до лек намек за пикантност, последван от нюанс на въглен, който се развива в ароматна ванилова сладост.

Завършек - Маслена мекота с намек на марципан, придружен от продължителен вкус на ванилия.
0.05л, 
0.35л, 
0.5л, 
0.7л, 
1л, 
4.5л
40%abv
Изпрати запитване
Tullamore D.E.W. 12 Year Old Special Reserve
Tullamore D.E.W. 12г. Специална Резерва е внимателно подбран бленд от отлежали ирландски уискита, отличаващ се с комплексен аромат, перфектно съчетан, така че да придаде дълбочина, характер и зрялост на вкуса.

Цвят - Светъл кехлибар със златисти нюанси.

Аромат - Пикантните нотки в началото са придружени от аромат на червено вино с приятен оттенък на ядки. Леката нотка на дъб напомня за 12-те години отлежаване в дъбови бъчви.

Вкус - Богатият пикантен вкус и лененото масло дават мекота на тялото в съчетание с наситен шоколад. Сушени плодове и ядки съчетани с шоколад, добавят истинската сладост на пралина към вкуса.

Завършек - Богат вкус на лек цитрус, шоколад, стафиди и марципан, които се усещат дълго време.
0.7л
40%abv
Изпрати запитване
Tullamore D.E.W. Phoenix
Tullamore D.E.W. Phoenix е най-новият член на ирландското семейство Tullamore D.E.W. и е израз на великата история на град Тъламор. През 1785 г. жителите на градa са свидетели на опустошителен инцидент с балон с горещ въздух. Пламъците опожаряват почти целия град, но благодарение на силата и оптимизма на хората той е възстановен. От този ден, те поставят феникс в герба на града. Водени от позитивния дух в сърцата си жителите възраждат града и така няколко десетилетия по-късно е създадена и дестилерията Tullamore през 1829.

Tullamore D.E.W. Phoenix печели златен медал на Irish Whiskey Masters 2013 още през първата година от пускането си на пазара.
Чаши горе за силата и оптимизма!

Цвят - Светъл кехлибар със златисти нюанси.

Аромат - Леко пикантен в началото, последващ от карамел и ванилия. Характерните малцови нотки са допълнени с дълбок дъбов аромат.

Вкус - По-силният алкохол оставя на езика силно пикантен вкус. След добавянето на малко вода се освобождават слоеве карамел, деликатни флорални нотки и дъб.

Завършек - Дълготраен завършек с продължителна топлина. Перфектен баланс на сладост и пикантност.
0.7л
55%abv
Изпрати запитване
Tullamore D.E.W. XO Rum Cask Finish
Tullamore D.E.W.XO Rum Cask е продължение на основната философия на Tullamore D.E.W. за силата и красотата на бленда – смесването на различни аромати и нюанси, внимателно подбрани и балансирани, за да се превърнат в съвършеното съчетание.
Силата на три (тройно дестилирано, троен бленд, отлежал в 3 вида бъчви) се допълва с прекрасния финал на отлежаване в бъчви от XO карибски ром, които придават допълнителните нотки на тропическа сладост и екзотичен привкус


Цвят
Златен амбър
Аромат
Нотки на ванилия и дъб, допълненис цитрус, зрял банан и нежни ароматни подправки
вкус
Гладък и мек, подчертаващ хрупкав карамел и банан, допълнен от нюанси на смокиня и стафида.
завършек
Дълъг, сладък с оттенъци на банан и карамел
0.7л
43%abv
Изпрати запитване
Tullamore D.E.W. Collector`s Edition
С новата лимитирана серия Tullamore D.E.W. Collector`s Edition, марката подчертава по изразителен начин магията на своя уникален характер, скрит в „Силата на 3“ - оригиналния тройно дестилиран ирландски троен бленд, отлежал в 3 вида бъчви. Насладете се на уникалния вкус на Tullamore D.E.W. Collector`s Edition
По-висок алкохолен градус – 43% за по-интензивно вкусово изживяване
По-силно изразен вкус
Лимитирана серия
Уникален дизайн на етикета, подчертаващ „Силата на 3“
Колекционерска серия

0.7л
43%abv
Изпрати запитване
Tullamore D.E.W. Cider Cask Finish
Tullamore D.E.W. Cider Cask Finished се произвежда в определен отрязък от годината по време на събирането на ябълковата реколта (септември - ноември). Най-качествените ябълки се подбират, за да бъдат прясно изстискани на специални преси и да дадат старта на производство на малки партиди сайдер. Прясно изцеденият ябълков сок се поставя в дъбови бъчви за няколко месеца.
Ферментацията на сайдера освобождава сладки плодови нотки, които обогатяват дъбовите бъчви с комплексна палитра от аромати и вкусове. На следващия етап ферментиралият сайдер в бъчвите бива заменен от оригиналния троен бленд на Tullamore D.E.W.Не съществува друго уиски, което да доотлежава в бъчви от сайдер

Цвят: Златен амбър

Аромат: Разлистващ се аромат с нюанси на свежа ябълка и малцова сладост

Вкус: Леко тяло, със сладки плодови нотки. Мек и приятен баланс на дъбови нотки, сладък малц и свежи ябълки

Финал: Разливаща се продължителна сладост с деликатни плодови нотки
0.7л
40%abv
Изпрати запитване
Tullamore D.E.W. 14 YO
Тройно дестилирано едномалцово уиски с характерна мекота и богатство на вкуса, развит в процеса на отлежаване в 4 вида бъчви - от бърбън, шери, порто и мадейра

Цвят – кехлибарено-златно.

Аромат – ярък,свеж и забележително плодов. Зрели ябълки и сладък цитрус с нотки на тропически плодове, преплетени с ванилов дъб.

Вкус – превъзходно плътен и сладък с разнообразни пластове, дъб и леки подправки.

Завършек – продължителен и сладък с послевкус на канела.
0.7л
41.3%abv
Изпрати запитване
Tullamore D.E.W. 18 YO
Тройно дестилирано едномалцово уиски което отлежава за минимум 18г. преди да премине в следващия етап и развие вкуса си в традиционни 4 вида бъчви от бърбън, шери Олоросо, порто и Мадейра за около 6 месеца.

Цвят – кехлибарено-златно.

Аромат – наситен аромат на дъб с дълбоки малцови нотки, карамелизирани плодове и подправки.

Вкус – копринено мек вкус с нотки на ванилов дъб, преплетени с канела, печени ябълки, маршмелоу и бисквити.

Завършек – продължителен и топъл с малцова сладост.
0.7л
41.3%abv
Изпрати запитване