Потвърждавам, че имам навършени
18 години.
Напитки
Old Pascas Ron Blanco
Бял Ром Олд Паскас с лек и мек вкус

Неутралният, чист и мек вкус на белия ром Олд Паскас се дължи на сложния традиционен метод за дестилация, съчетан със съвременното технологично ноу-хау. Белият ром се дестилира от меласата на захарното цвекло и за разлика от тъмния ром, трябва да бъде кристално чист /не отлежава в бъчви/. Притежава чист, лек и с почти неутрален вкус и аромат.
Белият Олд Паскас е с прекрасен вкус както чист, така и сервиран с лед. Също така е чудесна основа както за коктейли – „Куба Либре с кола” така и за всички видове екзотични миксове.
Познавачите оценяват лекия, неутрален и хармоничен вкус на белия Олд Паскас, старателно налят в бутилка от 0.7 л.
0.7л
40%abv
Изпрати запитване
Old Pascas Ron Negro
Тъмен Ром Олд Паскас с богат и мек вкус

Старателната, традиционна дестилация и дългогодишното отлежаване в стари дъбови бъчви придава на тъмния ром Олд Паскас плътен златист цвят и великолепен аромат. По мекост на вкуса той се нарежда между светлия златист ром и по-тежкия тип ром, какъвто е напр. ямайския ром. Ароматният тъмен ром Олд Паскас в бутилка от 0.7 л. е с много елегантен, мек и изчистен вкус.

Със своите 37.5 % алк. , тъмния ром Олд Паскас е приятен за консумация както чист така и сервиран с лед. Той е чудесна основа за всички класически коктейли с ром, като Плантърс пунш, Май Тай, дълги коктейли както и известни горещи напитки като грог и пунш.
0.7л
40%abv
Изпрати запитване