Потвърждавам, че имам навършени
18 години.
Алкохол
Patrón Silver
Patrón Silver e перфектният ултра премиум бял алкохол. Използвайки само най-доброто 100% Weber синьо агаве е произвеждан на малки партиди, за да може вкусът да бъде гладък и мек. Тази светла, кристално чиста текила със свеж аромат на агаве и нотки на цитрусови плодове е едина от любимите на ценителите на текилата в световен мащаб, като е подходяща съставка и за почти всички коктейли. (напр. Маргаритa, Мохито, Блъди Мери и др.). Всяка бутилка е ръчно изработена от рециклирано стъкло и е номерирана на ръка.

Цвят: Кристално чист.

Аромат: Свежо агаве с плодове и цитрус.

Вкус: Галдък и сладък; с нотки на цитрусови плодове.

Финал: Лек пипер.

Подходяща комбинация с: бяла риба, скариди, пиле или пресни плодове.
0.7л
40%abv
Изпрати запитване
Patrón Reposado
Patrón Reposado е подходяща стъпка за ценителите на текилата, които искат малко повече сложност и гладкост на вкуса. Отлежал в дъбови бъчви за повече от два месеца, съчетава в себе си свежия вкус на Patrón Silver с дъбовия аромат на Patrón Añejo. Балансът между свежото агаве и дъба фино съчетан с цитрусови плодове и нотки на мед, го прави един отличен избор. Подобно на другите продукти на Patrón всяка бутилка е ръчно изработена от рециклирано стъкло и е номерирана на ръка.

Цвят: Светъл с кехлибарен оттенък.

Аромат: Дъб, свежо агаве и нотки на цитрусови плодове.

Вкус: Галдък и сладък; отличен баланс между свежо агаве, дъб, цитрусови плодове и мед.

Финал: Флорални нотки и ванилия.

Подходяща комбинация с: пиле, свинско, или морски дарове.
0.7л
40%abv
Изпрати запитване
Patrón XO Café
Patrón XO Café e изключителен бленд между Patrón Silver и истинския, натурален аромат на кафе. Вкусът не e много сладък като на другите ниско алкохолни кафе ликьори с нотки на шоколад и ванилия. Patrón XO Cafe е подходящ да се пие изстуден на шотове, като съставка на коктейли или като топинг на сладолед или други десерти.

Цвят: Тъмно кафяв.

Аромат: Прясно кафе с шоколад и ванилия.

Вкус: Наситен вкус на прясно изпечено кафе в комбинация с шоколад, ванилия и Patrón Silver.
0.7л
35%abv
Изпрати запитване
Patrón XO Café Dark

Patrón XO Café Dark Cocoa - Тъмно какаовият вариант на вече отлично познатият вкус на ликьор на Patron XO Café . На основата на текила Patron Silver, смесена с мексиканското какао Criollo и мексиканско кафе, за да се създаде изненадващо сладко ароматизиран ликьор, с определени нотки на текила.

Цвят: Тъмно кафяв
Аромат: кафе,какао и канела
Вкус: Наситен вкус на кафе в комбинация с мексиканско какао и Patrón Silver
0.7л
35%abv
Изпрати запитване