Потвърждавам, че имам навършени
18 години.
За нас
Последвайте ни:
Делион ООД
Делион е водеща компания с 20 годишен опит на българския пазар, специализирана в дейностите внос, маркетинг и дистрибуция на световно известни марки алкохолни напитки, вина и тютюневи изделия. Компанията има национално покритие, с търговски офиси в София, Пловдив и Варна и екип от 60 търговски и маркетинг специалисти.

Делион осигурява на марките, които представлява в България, ефективна и иновативна стратегия за тяхното развитие и реализация в търговската мрежа в цялата страна. Съчетанието на качествени продукти и първокласна дистрибуторска услуга, е ключът за нашия успех.
Сред най-известните марки в портфолиото ни са уиски Grant’s, Glenfiddich, Tullamore D.Е.W.,водките Beluga и Беленкая, джин Hendrick's, ликьорa Amarula, вината на Esporao, Laroche, Advini, ракия и вино Tikves, узо Pilavas и Idoniko, ромове Sailor Jerry и Angostura, премиум миксиращи напитки Fever-Tree, тютюневи изделия Macanudo, Davidoff, Arnold Andre, Café Crème, Handelsgold, Clubmaster, шоколадови изделия на Starbrook и много други.

Делион е част от ВМ Финанс Груп, която управлява стратегически инвестиционнен портфейл от 11 дъщерни дружества в различни отрасли.